Cùng ôn lại kiến thức về các loại so sánh qua 15 câu trắc nghiệm dưới đây nhé!

1. He is … than me.

A. tall

B. taller

C. more tall

D. more taller

2. Our friends are more … than us.

A. difficult

B. intelligent

C. easy

D. tall

3. He can do better than the … in his group.

A. everyone

B. another

C. all

D. others

4. My English this term is …………. than that of last year.

A. good

B. gooder

C. better                

D. best

5. Cinderella danced …………… than any other girls at the ball.

A. more graceful

B. gracefuler

C. gracefully

D. more gracefully

6. Dorothy is the … student in the class, based on her high grades.

A. smartest

B. more smarter

C. smarter

D. smart

7. Of the three girls, Linh, Phuong, and Hoa, Hoa is  …

A. more hard

B. harder

C. the most hard

D. the hardest

8. This is … car I have ever known.

A. more expensive

B. expensiver

C. the most expensive

D. expensivers

9. My book is … yours.

A. as thick as

B. as thicker as

C. as thick like

D. as thicker than

10. Her hair is the same height … Mary’s hair.

A. to

B. as

C. like

D. of

11. I have … friends than she does.

A. much

B. many

C. more

D. most

12. I feel much … today than I did yesterday.

A. bad

B. badder

C. worst

D. worse

13. This house costs twice as much as the other one.

A. two as much as

B. two as many as

C. twice as much as

D. twice as many as

14. … harder you study, … your result will be.

A. The harder/the better

B. Harder/Better

C. The harder/ Better

D. Harder/the better

15. Winter is … season in year.

A. the cold

B. the coldest

C. colder

D. coldest

Đáp án:

  1. B
  2. B
  3. D
  4. C
  5. D
  6. A
  7. D
  8. C
  9. A
  10. B
  11. C
  12. D
  13. C
  14. A
  15. B

Hiền Minh tổng hợp

Xem thêm

Bài Liên Quan

Quảng Cáo:

loading...

Clip hay: